ID42mm Injekcijas Molding Mašīnas Keramikas Band Sildītājs Alumīnija Izolētām 230V 300W Sprauslu Apsilde 300-500 Grādiem

Produkta Nosaukums: Keramikas Band Sildītājs Materiāls: Alumīnija/keramikas Spriegums: 230V Iekšējais Diametrs: 42MM Pakete: 1PC x keramikas band sildītājs Pieteikums:presēt/iesmidzināšana mašīna/Putu Mašīna/Lentes griešanas iekārtas/medicīnas instrumentiem, utt.

Mēs varam pielāgot dažādu tipu band sildītājs, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pielāgotu dimensiju!

Uzstādīšana Brīdinājums:

Grupa sildītāja jaudas pielaide ir 20%

Par Kuģniecības:

1. Mēs tikai kuģu objektu ar specifisku un apstiprināts adresi, kas norādīta klienta pasūtījumu.Pirms iegādes, lūdzu, pārliecinieties, piegādes adrese ir pareiza.

2. Preces tiks piegādāta 5 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

3. Mēs piedāvājam izsekošanas numurs (kurjeru numurs) pēc nosūtīšanas.

4. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru ievedmuitas nodokļiem, muitas nodevām vai muitas kavēšanās.Pircējs nevar pieprasīt, lai atceltu izsoles vai pieprasīt kompensāciju saskaņā ar šo situāciju.Lūdzu, konsultējieties ar vietējo nodokļu iestādēm PIRMS solīšanas.Tomēr, lielākā daļa no mūsu preces var panākt, lai pircējiem bez jebkādiem nodokļiem.

Atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.Tad mēs varētu uzlabot mūsu pakalpojumu nekavējoties.

Paldies par jūsu pasūtījumu un sadarbību ar mūsu patiesi!

Specifikācijas
Vērtība
Spriegums 230V
Zīmola Nosaukums NUOYUAN
Temperatūra 300-500 grādiem celsija
Materiāls Keramikas/Alumīnija
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Veids Elektriskā Ūdens Sildītāja Daļas
Iekšējais Diametrs 42mm

sku - k111706

Jūsu Vērtējums