Aproce Siksnu POLAR AIZDEDZINĀT 2 VANTAGE M2 M/ APVIENOT/ SMILTIS X Aproce 20mm 22mm Metāla, Nerūsējošā tērauda Watchband Magnētiskā Cilpa

【Premium Materiāls] aicina To samazināt, un izstrādāts no PREMIUM 304 nerūsējošā tērauda.High-tech virsmas un luksus dizains padara jums vairāk modes.

【Unikālo Magnētisko Dizaina] aicina Mūsu metāla joslām Apple Skatīties, kas izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda ar naudassodu poļu par greznu izskatu.Un, jo tas ir pilnībā magnētiskā cilpa aproce ir bezgalīgi regulējams, nodrošinot perfektu fit.

【Elpojošs & Ērti] aicina To nav kairinošs, kas var pasargāt ādu no kairinājuma izsitumi, stilīgs nerūsējoša tērauda sietu sprādzes josla ir piemērota jebkuram gadījumam, anti-slip & sviedru absorbējošu,un unikālu un lielisku siksnu var uzlabot savu personisko šarmu,viegli uzstādīt vai noņemt.

【Pārdošanas Pakalpojumu] aicina Jebkuru bojātu produktu, lūdzu, jūtieties brīvi, lai ziņu ar mums, mēs piedāvājam jums piemērotu risinājumu, 1 darba dienas laikā

Specifikācijas
Vērtība
Stāvoklis Jauns, bez birkas
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Skavu Veids Magnētiskā
Vienuma Tips Watchbands
Band Materiālu Veids Nerūsējošā Tērauda
Joslas Garums Citi

sku - k444025

Jūsu Vērtējums