Tagi: luis hydrodipping filmu, kurpes hydro liešana, hydro vinila balta plēve, alvu pulveris uzstādīt krāsains, Kenner.lv hydro kolbā, hydro silikona pārklājumu iphone, hydro alvu golfa bumbiņas, desigh hydro kolbā, hydrodip kryptek filmu, hydro auto 20l.

Kāda ir ūdens nodošanu kino

ūdens / Hydrographies Nodošanas Drukāšanai, kas Piemērojami dažādiem materiāliem, tostarp plastmasas, metāla, keramikas, koka, akmens, sveķiem, arī var saprast, pārsūtīt uz nelīdzenām virsmām,

tās saglabāt modelis maksas maksa salīdzināt ar citiem drukāšanas tehnoloģijas un viegli darboties,tas padara drukāšanu daudz iedomātā.Pieteikumu Rotā priekšmeti, kas svārstās no visu apvidus transportlīdzekļu un auto paneļus mazos priekšmetus, piemēram, velosipēdu ķiveres vai otherautomotive apdare, Auto Interjeri, X-box, Pistoles, Kausi, Automašīnas, automašīnu Daļas, Pele,Motocikla .Filmas var attiecināt uz visu veidu substrātiem, tai skaitā plastmasas, stikla, koka, keramikas un metāla.Par lielāko daļu, ja objekts var būt tuvās ūdeni, hidro-grafiskais procesā var izmantot.Plēves Platums Pēdējo vēstuli no katra modeļa nosaukums: A-100 CM ; B-50CM Filmu Modeļus Oglekļa Šķiedras, Galvaskauss, Maskēties ,Koka, Marmora& Akmens, , Dzīvnieku Ādu,Karikatūra, Autoratlīdzības Modelis,Metāla kāpēc izvēlēties mūs: 1. mēs esam bijuši, kas ražo šo produktu par 10 gadiem, ar vairāk nekā 20000 veidu produktu modeļu 2. Labākās Cenas: Konkurētspējīgu cenu, par mazu, lai, Lielas atlaides par lielu pasūtījumu. 3.Savlaicīgu Piegādi: Mēs kuģa, lai pēc tam, kad maksājumu 1-2 darba dienu laikā. 4. Mums ir speciālisti ar 10 gadu pieredzi līdzekļa piemērošanu, kas var guide lietošanas laiks ir 5. Honorāru Populārs Ūdens Pārneses Drukas Plēves: Mēs esam izstrādājuši mūsu pašu modeļus, daži modeļi, kas pieejami tikai no mūsu uzņēmuma. 6. Pielāgošana: Mēs varam arī izdrukāt savu dizainu, lūdzu nosūtiet mums dizainparauga attēlu.PSD,PDF,JPG,AI formātā.Tas būs jūsu honorāru modeli, mēs nekad pārdot savu honorāru modelis trešajām personām.Kā To Darīt, Iemērcot: Spēkā Displejs: Iepakojums Un Ražošanas Darbnīcas:

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q1. Vai jums ir MOQ?

Jā, visu ārzemēs rīkojumus,0.5 m Platumā Modelis MOQ ir 1 Kvadrātmetru .1M Platums Modeli MOQ ir 10 Kvadrātmetru

Q2. Kā par savu bezmaksas paraugus?

Jā, kā viens no lielākajiem tintes mediju produktu ražotāji Ķīna, mēs varam jums kalpot mūsu bezmaksas paraugus, lai jūsu testu!Gan loksnēs, gan ruļļos ir pieejami!

Izlases Lielums: mēs varam nosūtīt jums 0.5 m platumā un 0,5 m garumā, mēs izmantojam cauruļu roll šo filmu, jums ir jāmaksā piegādes maksa, paraugs ir bezmaksas, lai jūs, tāpēc iesaku jums nopirkt 2m, lai mēs varētu nosūtīt jums bezmaksas paraugs ar savu paketi, saglabāt savu naudu

Q3. Cik daudz par kravas?

Tā atkarīga no jūsu reģiona.Mēs izmantojam UPS.DHL, FEDEX, ARAMEX Express, Ķīna post gaisa

Q4. Jūs varat pieņemt tiešsaistes maksājumu, piemēram, Paypal?

Jā, Jūs varat maksāt, izmantojot western union.PayPal.Kredītkartes.T/T,

Q5. Vai es varu saņemt savu paraugu lokāli?

Jā, jūs varat mūsu pašu paraugu uz vietas, jūs varētu rakstiet mums savu teritoriju, tad mēs informēsim, kad un kas jums var sazināties, lai iegūtu paraugus.

Q6. Vai jums ir atlaižu lielu daudzumu?

Jā, mums ir šāda pārdošanas politiku.Tas nav tikai atkarīga no jūsu pasūtījuma daudzums, bet arī objektu esat rezervējis.

lielos daudzumos var piemērot mūsu pārstāvis jūsu reģionā, sazinieties ar mūsu pārdošanas, lai uzzinātu vairāk.

Sūtījumu:

1.Mēs kuģis savu pasūtījumu ietvaros 24 stundām (biznesa diena)pēc verificatin maksājumu un confirmaticthe kārtībā.

2. Mēs piedāvājam ātra piegāde, piemēram, UPS,DHL vai FedEx ar 7-12 dienas piegādes.gadījumā, ja jebkura kavēšanās, weknow iepriekš

3.Pircējs ir atbildīgs par visiem ievedmuitas nodokļiem, muitas nodevām, muitas brokeru nodevas, ievedmuita, un jebkurš cits - Mēs nevaram Garantēt piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas klīringa tindividual valstīm, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

4.Parasti, mēs rakstīt produktiem kā "Dāvanas" vai "Parauga", lai samazinātu savu nodokļu samaksu.- lf vou vajag pilnu vērtību par shipoina rēķinu vai rēķinu.plesae ļaujiet mums zināt, kad placina, lai

5.Pēc izsūtīšanas pakete, izsekošanas skaits varētu piedāvāt, lai jūs varētu zināt, kur jūs pakete.

6.ja saņemtā iepakojums bojāts transportēšanas laikā, vai nav ruļļos, mēs vēlētos, lai nosūtītu jaunu un pareizu produkta toyou par brīvu.

7. Atlaide ir pieejama vienmēr atgriežas klientiem.Apmaiņa

ja jūs vēlaties mainīt kādu vienu , jūs varat mainīt objektu pirms mēs kuģis preču ārā.Bet pircējs shouldbe atbildīgs par visu tālāko kuģniecības maksas, ja atgriezties postenī.

Kompensācija:

Visas kompensācijas jautājums būtu jāapspriež draudzīgs un mēs atmaksāsim nopirkt saņemot autoritatīvu certficatestating, ka letāls kvalitātes problēma

ja ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.Lūdzu, neiesniedziet strīdus viegli.Es ticu, ka mēs varam noteikt, kas ir ideāls risinājums jums jauka diena!

Specifikācijas
Vērtība
Brazīlija,Argentīna,Vācija, Atstājot CPF/CPNJ/EORI numurs
Objekta Garumu 2m
Zīmola Nosaukums iWDF
garums 2m
Vienuma Tips Uzlīmes & Uzlīmes
Objektu Platums 0.5m
Postenis Svars 0.4kg
Īpašas Pazīmes pva plēves
Postenis Augstums 5cm
Iepakojuma lielums 63X40X40cm
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Svars 0.4 kg
Materiāla Tips PVA
plata 0.5 m

sku - k456000

Jūsu Vērtējums