1. Bluetooth V5.1 tehnoloģiju un vienu taustiņu automātiska savienošana pārī, izmantojot uzlabotas Bluetooth V5.1, parādīs jums nepārspējamu audio pieredze ar ātrāk pārraides ātrums, spēcīgāka savienojuma stabilitāti un ilgāku Bluetooth diapazons.Izņemiet uzlādes box, tas būs pārī automātiski

2. Hi-Fi Stereo Dziļu Basu un CVC8.0 Trokšņa Slāpēšanas: Aprīkots ar AAC audio kodeku un premium mikroshēma ar piemaksu 14.2 mm dinamiskās vadītājiem, bezvadu earbuds piegādāt profesionāli noskaņotu interaktīvās dzidru skaņu zīdaini kāpumi , gluda mid-bass.Bluetooth austiņas arī apvieno CVC8.0 prettrokšņa dizaina un augstas kvalitātes mikrofons ārējo trokšņu filtrs, kas ļauj jums pilnībā izbaudīt kristāldzidru zvani un iegremdēt jums brīnišķīgu pasauli, par mūziku.

3. Unikālo dizainu, sporta bluetooth austiņas ir izstrādāta ar mīkstu, ultra-viegls un elastīgs auss āķi, kas var cieši fit jūsu ausis bez nokrist pat laikā intensīvu workouts.Plus, IPX7 ūdensnecaurlaidīgs reitings viegli aizsargā sporta austiņas no lietus vai sviedri laikā intensīvas slodzes un laika apstākļu nosacījumiem.Ideāls sports, skriešana, pārgājieni, skriešana, ceļojumā, mājās, biroju un vairāk.

4.Tipa-C ātra uzlāde un vienu LED power displejs: Bluetooth austiņas var spēlēt 8 stundas uz vienu maksas.Viegla uzlāde gadījumā atbalsta 5 maksa par earbuds, bezvadu austiņas un var spēlēt nepārtraukti 48 stundas.Uzlabota Tipa C uzlādes ports nodrošina ātrāku un drošāku maksas.LED barošanas displeja gadījumā palīdz pārbaudīt, uzlādes statusu bezvadu earbuds un apmaksas gadījumā.Baudīt non-stop dziesmas, filmas un spēles!

5. Touch Kontroli, Stereo un Mono Režīmos: Touch vadības sensors, Bluetooth austiņas bezvadu funkcija ļauj ērti power on/off, atskaņot/apturēt, pāriet dziesmas, atbildes/piekārt, regulējiet skaļumu un piekļūt citām funkcijām.Pilnīgi bez jūsu rokas, kad jūs izmantot, braukšanas, vai darbojas.

Krāsa:Sarkana / melna

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

2 * Bezvadu Sporta austiņas (L/Rexercising, braukšanas, vai darbojas.

Krāsa:melna

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

2 * Bezvadu Sporta austiņas (L/R)

1 * Lādēšanas Gadījumā

1 * USB-C (kabelis

1 * Rezerves Ausu Uzgaļu Komplekts

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas
Vērtība
Stils Auss
Kontaktdakšas Tips NAV
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Savienotāji NAV
Skaļuma Kontrole
Sertifikācija NAV
Vadības Pogas No
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Vocalism Princips Līdzsvarota Armatūra
Paziņojums Bezvadu
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

sku - k58531

Jūsu Vērtējums