Tagi: apple pulper, celulozes apple, apelsīnu komerciālā sulu spiede daļas, cpu cooler gamermax, svārpsts spiede grūti augļi, sulu spiede silikona ledus, piederumi por apple, waring komerciālā sulu spiede daļas, komerciālā sulu spiede no nerūsējošā, lēni komerciālā sulu spiede.

500KG/H lielu pasifloru augļu sulu spiede Tirdzniecības automātiskā pasifloru augļi pulper DRB-QZ0.5T Citronu preses mašīna sulu spiede 220V 1GAB.

Ja jums ir kaut kas cits, lai saprastu, lūdzu, sazinieties ar mums-mēs atbildēsim jums rūpīgi.

Produkta parametri

Produkta Nosaukums: Passion augļu spiede

Modelis:DRB-QZ0.5T

spriegums: 220V/380V

Jauda: 0,75 KW

Neto svars:aptuveni 125KG

Produkta Izmērs:800*670*1350mm

Apstrādes tilpums: 500KG/H

produkta apraksts: pasifloru augļu sulu spiede, galvenokārt, sastāv no trīs nospiežot ruļļi, divi nazi, ruļļos, viens barošanas rullīšu, barošanu hopper, hopper, bunkurs, rāmi, pārvades un tamlīdzīgi.Ja strādā, jauda ir ieslēgta, un materiāli, ielej barošanas bunkurs.Materiāls pirmais iet pa vidu divu nazis ruļļa, un tā ir sapresēta vidū divu-nazis rullīšu materiāla, kas barojas ar navi, un pasifloru augļu, sēklu biezenis tiek atbrīvots no vircas bunkura.Āda tiek nospiests tālāk par trim spiediena veltņu un izvada no ādas spainis, lai sasniegtu mērķi vircas savākšanai.

Attēlu, kas parāda:

Lūdzu, ņemiet vērā, kā zemāk:

Ja jūs izvēlaties "pārdevēja piegādes metodi"(368.42 usd), mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu pa jūru un piegāde uz tuvāko ostu!

Ja kuģošanu pa jūru, pēc ierašanās galamērķa jūras ostu, pircējam ir jāmaksā galamērķa ostas maksas (piemēram, termināļa pārkraušanas izmaksas, dokumentu maksu, glabāšanas maksu, ect), nodokļu darīt muitošanas un uzņemt precēm.

Paziņojums:ja paka ieradās ar savu muitas,lūdzu, jāmaksā nodoklis, un uzņemt parcle,mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Ja jūs izvēlaties, DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu starptautisko express un tieši piegādi uz jūsu norādīto adresi(durvīm LĪDZ DURVĪM PAKALPOJUMS)!

1)lai aizsargātu savus objektus un izvairītos no jebkādu kaitējumu, no pārvadāšanas procesu, saņemot paku, Pircējiem vajadzētu pārbaudīt paketes / preču rūpīgi pirms parakstīšanas preču saņemšanu.

Ja ir kāds zaudējumiem, lūdzu, sazinieties ar vietējo ARAMEX / DHL / Fedex uzdot sūdzības un pretenzijas VAI, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā.Tad uzņemiet fotogrāfijas bojāta mašīna un lietošanas, nekavējoties nosūtītu ziņu ar mums, mēs palīdzēsim jums novērst šīs problēmas.

2)ja jums ir kādas problēmas, par produktu vai kuģošanu, Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un būs jādara, mūsu pūles, lai atrisinātu problēmas.

3)Un jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu veikalā, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un mūsu serverī ,pēc tam, kad jūs apstiprināt šo pasūtījumu, Lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, mēs arī dos jums "PERFECT 5 ZVAIGZNĒM",

Kad jūs vērtētu piegādes termiņš daļu, lūdzu ņemt starptautiskā tranzīta vērā.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu uzņēmējdarbību un kalpot jums labāk.

Specifikācijas
Vērtība
Produkta Izmēri 800*670*1350mm
Pārstrādes jauda 500KG/H
Jauda (W) 0,75 kw
Sertifikācija ce
Zīmola Nosaukums LZHZXY
Neto svars par 125kg
Spriegums (V) 220v/380v
produkta numurs FL3531L
Preces Nosaukums Pasifloru augļu spiede
Modeļa Numurs DRB-QZ0.5T

sku - k81407

Jūsu Vērtējums