Piemērošanas diapazons:

Šis produkts parasti piemēro multi-kanālu, elektriskie logi un durvis, parasto elektronisko bloķēšanas slēdzi, elektriskā garāžas durvis, logu, pacelšanas iekārtas ,rūpnieciskās automātikas un kontroles, visu veidu pretaizdzīšanas signalizāciju ,drošības un citās jomās .Tālvadības pults atbalsta izmantošanu, kas veido pilnīgu viedo bezvadu tālvadības kontroles sistēmu,.Tas ir ļoti plašs pielietojuma spektrs.

Otrkārt, mācību, klīringa metodes un pasākumi 1. Galvenās funkcijas: divas pogas uz pārzinis ir IZGLĪTĪBAS un režīmu pārslēgšanas pogas (MODELIS), attiecīgi. 2. Mācību metodes: Nospiediet mācību pogu vienu reizi, indikators mirgo (uz mācībām valsts), nospiediet jebkuru taustiņu uz tālvadības pults, indikators mirgo trīs reizes, norādot, ka pirmais relejs mācās sekmīgi; nospiediet mācību taustiņu divreiz, atkārtojiet iepriekš minētās darbības, lai uzzinātu, otrais relejs; 3. Komutācijas darba režīms: (Visi releji ir izslēgts, jūs varat izslēgt elektroenerģijas un atkārtotas ieslēgšanas operācijas laikā) Jog: Nospiediet režīma slēdža pogu, indikators mirgo un pēc tam nodziest, norādot, ka jog noteikšana ir veiksmīga.Savienojas: Nospiediet pogu, lai pārslēgtos starp diviem režīmiem; indikators mirgo divas reizes un pēc tam nodziest, norādot, ka tās noteikšana ir veiksmīga.Self-locking): Nospiediet pogu trīs laika režīmu, lai pārslēgtos; indikators mirgo trīs reizes un pēc tam nodziest, norādot, ka pašbloķējoši noteikšana ir veiksmīga.Kavēšanās 5 sekundes: Nospiediet pogu, četru laika režīmu slēdzi; indikators mirgo četras reizes un pēc tam nodziest, norādot, ka kavēšanās noteikšana ir veiksmīga. 4. Skaidrs kods: Nospiediet un turiet mācību pogu, līdz indikators ir ieslēgts.Treškārt, galvenie tehniskie parametri 1, darba spriegums: AC/DC12-50V 2, quiescent strāva: 10mA 3, darba strāva: 30mA-90mA 3, darba temperatūra: no -20 °C līdz -80 °C 4, saņem jutība: -103dBm 5, darba frekvence: 315/433 frekvence 6, slodzes diapazons: mazāk nekā 10.A 7, izejas režīms: pārslēgšanās signāls, sazinieties ar jaudu 8, izmērs: 68 mm*48mm*20mm

Piezīme: 433mhz un 315 mhz ir pieejami ,315mhz tiks izsūtīta ja nav pieprasījuma uz frekvenci

3.Paketē Iekļauts:

A:

1 x Uztvērējs(ar vāciņu) 1 x Raidītājs(ar akumulatoru) B: 1 x Uztvērējs(ar vāciņu) 2 x Raidītājs(ar akumulatoru) C: 1 x Uztvērējs(ar vāciņu) 3 x Raidītājs(ar akumulatoru) D: 1 x Uztvērējs(ar vāciņu) 4 x Raidītājs(ar bateriju)

Specifikācijas
Vērtība
iepakojums No
Bezvadu Sakari RF
Modeļa Numurs RKO2S
Zīmola Nosaukums GADSIMTA AOKE
Atbalsts APP No
Biežums 315mhz /433mhz
Izmantošana Automatizēti aizkari, Universal, slēdzis, Apgaismojums
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Kanāls 2

sku - k50769

Jūsu Vērtējums